fbpx

NEXT EVENT

0Days0Hours0Minutes0Seconds

Why we organise Tesa Fesa

Weet je nog, die legendarische verjaardagsfeesten of stapavonden van vroeger, toen het nog allemaal ging om zorgeloos genieten en dansen? TESA FESA draait om dat nostalgische gevoel en betekent ‘proef het feest’ in het Surinaams. En dat is nou precies ook onze belofte. Wij beloven dat je het feest zal proeven en als je moe gedanst huiswaarts keert direct weer trek zal krijgen in de volgende editie. Want TESA FESA wordt niet voor niks het lekkerste feest van Nederland genoemd…

How we organise Tesa Fesa

Ooit in 2013 begonnen als verjaardagsfeest is TESA FESA een feest dat niet meer weg te denken valt uit het uitgaansleven in Rotterdam (Bird, Club NORA Rotterdam, SUR Waterfront). Ook in Amsterdam is het inmiddels een doorslaand succes (Hotel Arena). Kijk hieronder voor de volgende editie en locatie.

What is Tesa Fesa

Al jaren staat TESA FESA er om bekend jou terug te brengen naar die oude, vertrouwde vibes en dat ‘o ja!-moment’. Want bij TESA FESA draait het om vroeger, de nostalgie. Handen in de lucht als je die urban, Caribische en Latin tunes van toen weer wil horen en die oude bekenden weer tegen het lijf wil lopen.

IMPRESSION

TICKETS

Available Soon!